tirsdag 4. mai 2010

Camping ...prøver igjen:)

Prøvde å blogge fra ipod' en, men fekk det visst ikkje heilt te... Nå er me hima igjen etter ei helg på camping i Ølmedal:) Me har hatt flott men kaldt vårvær heila helge.
Gutar på fiskatur på søndags morgen.

Besøk på terassen...


Har vore ganske så kaldt, så då er det godt med gassovn i forteltet. Klarte alikavel ikkje å halda varmen utover kveldane, sjøl om Tove kom med baileys'en:) På søndag blei det grilla ørret til middag...


Me gleda oss te ein nye sesong på campingen, med masse bading, god mat, Guri sine deilige jordbær og blåbær, grilling, fisking og barra koooooos:)
Dei siste bildene er fra i fjor sommar:)


2 kommentarer:

 1. Så flott det var i Ølmedal. Ikkje løye at veabuen likar seg der. Har aldri vore der, men e vell på tie.
  Me var heldige i tysvær på hytta. Der har med live for nordavind, så me sat ute på terrassen og nytte det. Men ikkje vert å stikka nasen om hjørna nei. Då blei den stivfrosen.
  Va på gartneri og kikka, men kjøpte berra stauder. Våga ikkje å kjøpa sommarblommar. Og bra va det for der var nattefrost.
  Ha ei fin veka.

  SvarSlett
 2. Hei på deg.
  Det er flott der inn som dere har vogna, en populær plass for mange.
  Vi holder oss i Hervik, og har flyttet inn for sommeren. Nå er er vi bare hjemme på ferie:O)
  Slipper den slitende nordavinden, den har jeg ikke helt akseptert enda,etter så mange år der ute(jeg kommer fra Hervik ser du )
  Jeg var på facebook tidligere, men slettet alt, det tok for mye tid som du sier, fann ut at det fikk holde med blogg, og er avhengig av den også!
  Mye kjekt å se og å bli inspirert av her.
  Ha en fin uke, så blogges vi :O)

  SvarSlett